Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

UFO-ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ: «ΕΡΓΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» Ή «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΖΩΗ»

UFO-ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ
«ΕΡΓΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»

Ή «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΖΩΗ»

π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ – ΓΚΟΥΡΟΥΪΣΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΑΘΗΝΑ 1997 (4η ΕΚΔΟΣΗ)
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Π. Ε. Γ,  τηλ. 210 6396665



Η πιο γνωστή από τις κατευθύνσεις διάσωσης του κόσμου μέσω εξωγήινων, είναι η οργάνωση «Έργο διάσωσης του Ιησού Χριστού» ή «Οικουμενική Ζωή».


 Ο όρος «τετέλεσται» στο σταυρό τού Χριστού σημαίνει επιστροφή όλων των παιδιών τού Θεού και αυτό το «έργο» συνεπάγεται στην επιστροφή και όλων των «μορφών της ζωής», στις οποίες ανήκουν και τα ορυκτά, μεταμόρφωση της γης (Το εγχειρίδιο τού πνευματικού κόσμου για τους ανθρώπους, 8.8.1977, σ. 3, γερμ.).
Η κίνηση κάνει λόγο για «χριστιανική μυστηριακή σχολή, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στον Χριστό που είναι μέσα μας», για «Εσώτερη Εκκλησία τού Πνεύματος τού Χριστού» και για «Εσώτερη Εκκλησία της Καρδιάς». Σκοπός της κίνησης είναι η οικοδομή της «αληθινής παγκοσμίου θρησκείας τού Ιησού Χριστού, της εσώτερης θρησκείας και τού παγκόσμιου κράτους τού Ιησού Χριστού» (Τι είναι το Έργο Διάσωσης, γερμ., σ. 11.13).
 «Στην Οικουμενική Ζωή μας προσφέρεται η εξαιρετική αγάπη της κατ' ευθείαν από τον Ιησού Χριστό διδαχής μέσω τού ‘εσώτερου λόγου’ της προφήτισσάς Του. Αυτό το θεϊκό Έργο έχει κληθεί στη ζωή από τον Ιησού Χριστό τον ίδιο...» (Κατάλογος των εντύπων θεϊκές αποκαλύψεις μέσω τού 'εσώτερου λόγου' της προφήτισσας της Οικουμενικής Ζωής, σ. 1).
 Σε έντυπο με το χαρακτηριστικό τίτλο «Και οι αδελφοί από ημιϋλικούς κόσμους του Σύμπαντος υπηρετούν το Έργο του Υιού του θεού» (γερμ.) η «προφήτισσα» μεταφέρει μηνύματα τού εξωγήινου Mairadi από τον πλανήτη Maiami - Chuli που υπογραμμίζει. «Μαζί με τ' αδέλφια που ζουν σε άλλους γαλαξίες, θέσαμε σαν αποστολή μας να φροντίσουμε για τ' αδέλφια μας στη γη, επειδή πλησιάζει η εποχή της μεγάλης μεταβολής». Όμως εκείνοι που επιθυμούν να σωθούν «πρέπει ν' αρπάξουν το σωτήριο σχοινί που τους ρίχνει ο Σωτήρας και Λυτρωτής» (σ. 39). Το «σωτήριο σχοινί» είναι η ίδια η οργάνωση!
 Κατά την «προφήτισσα» εξωγήινοι θα σώσουν τους ανθρώπους καλής θέλησης και τις αφοσιωμένες ψυχές από το χάος και από ένα «μαγνητικό ανεμοστρόβιλο» και θα τους οδηγήσουν σε ασφαλείς πλανήτες. Όμως, προσθέτει, αυτοί θα είναι μόνο εκείνοι που έλαβαν στη γη «μια ανάλογη πνευματική εκπαίδευση» (Και οι αδελφοί από ημιϋλιακούς κόσμους, σ. 39).


ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ www.egolpion.com
4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου